Het Offimac Dynamics calculatieprogramma, daar kan u op rekenen!

Calculatie in Microsoft Dynamics

Ieder projectbedrijf maakt calculaties en offertes. En zeker in de bouwsector is dit niet meer weg te denken. Met ons calculatieprogramma, dat naadloos samenwerkt met uw Dynamics software, doet u dit op een overzichtelijke manier. Een manier die het u achteraf ook makkelijk maakt uw werven, calculaties en nacalculaties verder in detail op te volgen. Wanneer u van in het begin kiest voor modules die compatibel zijn of die geïntegreerd kunnen werken met Dynamics software zal u op de lange termijn tijd winnen, kosten besparen en frustraties besparen. U zal bovendien de kans op dubbelwerk kunnen minimaliseren.

Offimac voorziet in een specifiek calculatieprogramma dat u toelaat projecten te calculeren volgens meetstaten. U kan bestekken van architecten en studiebureaus importeren en er verder op calculeren. Achteraf kan u opnieuw exporteren naar het formaat waarin u het wil. En het spreekt voor zich dat u ook offertes in de officiële formaten kan aanleveren.

Het calculatieprogramma dat wij aanbieden bij uw Dynamics software laat u toe bibliotheken en normen bij te houden zodat u snel kunt calculeren aan de hand van normen, activiteiten en stuklijsten. Lijnen en calculatieblokken copiëren en aanpassen kan eveneens in deze calculatiemodule.

Vanuit de calculatie kan u per project prijsaanvragen naar leveranciers mailen en importeren, zodat u per project steeds over de juiste prijsinfo beschikt en later aan de juiste projectprijs kunt bestellen.

Na de calculaties kan u offertes in tal van formaten afdrukken. Eveneens kan u tal van interne projectbudgetoverzichten uitprinten.

Wij leveren een zeer volledig calculatieprogramma dat eveneens de basis is voor de verdere projectuitvoering. U moet niets meer opnieuw typen, u moet enkel de juiste offerte omzetten in het juiste order. En dan bent u klaar voor de volgende stappen in de projectuitvoering.