Offimac Dynamics software voor project service

Dynamics software voor project service: hiervoor moet u bij Offimac zijn 

Wilt ook uw bedrijf sneller en efficiënter werken?
U bent op zoek naar Dynamics software voor project service?
Of wilt uw kosten verlagen en winsten verhogen?

Onafgezien van de projecten die u doet, ook u staat waarschijnlijk onder druk om steeds goedkoper en efficiënter te werken. En om klanten nog sneller te bedienen. Maar dit is een job waar onze gespecialiseerde Dynamics software voor project service u zeker mee kan helpen.

Onze software voor project service is een zeer complete totaaloplossing voor uw branche

Er bestaan heel veel softwarepakketten op de markt. En u kan telkens aparte pakketten aankopen en installeren voor elke afdeling apart. Maar het grootste voordeel gaat u pas ondervinden als u alles en iedereen in uw bedrijf goed op elkaar afstemt. En met elkaar laat samenwerken. Maar een geïntegreerde ERP die al uw afdelingen ontsluit is het beste werkinstrument om efficiënter werken. Want ERP laat u toe al uw afdelingen, mensen en werven aan te sturen vanuit 1 softwarepakket. En dit met een minimum aan typwerk en administratie. Want uw mensen willen zich ten volle op de essentie concentreren in plaats van tijd in onnodige administratie te verliezen. Onze software is zulk een efficiënt ERP-systeem.

En in onze oplossing voor project service vindt u onder meer de volgende modules terug:

R

Calculatie

R

CRM

R

Vorderingsstaten

R

Planning

R

Logistiek

R

Urenregistratie

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Rapportering

R

Koppeling sociaal secretariaat

R

Bestelvoorstellen en aankoop

R

Projectbeheer

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

R

Voorraad

R

Track&trace

Hoe Dynamics software voor project service van Offimac bij u implementeren?

Als u zeker wil zijn van de kwaliteit van de implementatie en ook ondersteuning achteraf kan u best in zee gaan met een betrouwbare firma. Want iemand met bewezen ervaring helpt u sneller vooruit. En iemand die weet wat software voor installatiebedrijf betekent geeft u voorsprong. Onze firma is zulk een partner met bewezen ervaring in software voor project- en servicebedrijven. En met een bewezen professionele aanpak.

Voor meer informatie over Dynamics software voor project service moet u zeker niet aarzelen om contact met ons op te nemen.

Zoekt u bijkomende uitbreidingen op onze software? Of wilt u meer details? Ontdek het hier: