Offimac Dynamics software voor verhuurbeheer

Dynamics verhuurbeheer: Offimac is de Benelux partner hiervoor

Wilt ook uw bedrijf meer grip en controle?
Denkt u aan nieuwe software?
Of wilt u graag weten hoe Dynamics verhuurbeheer uw organisatie verlicht?

Welkom dan op onze site! Met behulp van geïntegreerde verhuursoftware, ERP en planning kunnen verhuurders heel wat efficiëntie winnen. En meer grip op hun processen en administratie krijgen. Dynamics verhuurbeheer is dan ook een ideaal platform voor kleine, middelgrote en zelfs grote verhuurbedrijven.

Waarom Offimac software voor verhuur voor uw bedrijf overwegen?

Er is veel specifieke software op de markt waarmee wij u kunnen helpen. Maar de keuze voor 1 geïntegreerd softwareplatform voor al uw afdelingen is echter zeker de beste oplossing. Want op die manier kan u met 1 systeem al uw afdelingen aansturen. En moeten uw mensen het minste administratie doen. Want dat doet niemand graag en is vaak tijdsverlies. Met onze oplossing krijgen uw medewerkers vlot informatie ter beschikking. En kunnen zij heel het proces van contact tot contract en factuur goed beheren.

Deze software voor verhuurbeheer kan verschillende modules omvatten. En elk van die modules kan u volgens uw wensen implementeren. Zie hierbij enkele mogelijke modules:

R

Calculatie

R

CRM

R

Contractbeheer

R

Planning

R

Logistiek

R

Urenregistratie

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Rapportering

R

Mobiele software

R

Bestelvoorstellen en aankoop

R

Verhuurbeheer

R

Boekhouding

R

Magazijnbeheer

R

Voorraad

R

Scanning

Waarom Offimac als uw partner voor Dynamics verhuurbeheer?

Wilt u een ervaren partner voor uw bedrijf? En ook zeker zijn van de kwaliteit van de implementatie en de support achteraf?  Werk dan samen met een gespecialiseerde vakman met ervaring in de verhuur. En onze firma Offimac is zulke een partner met bewezen ervaring in software voor verhuurbedrijven.

Wij werken volgens ISO9001. En onze Dynamics software is door Microsoft getest en gecertificeerd. Want wij willen topkwaliteit voor onze klanten.

Indien u nog verdere vragen heeft over hoe onze Dynamics verhuurbeheer in uw bedrijf kan aanturen, aarzel dan an niet om contact met ons op te nemen!

Deze Offimac Dynamics software voor verhuurbeheer kan u uitbreiden met nog meer modules: